Juri Nieminen

Tietoja minusta

Olen tärkeysjärjestyksessä perheenisä, yleisurheiluvalmentaja ja monitoimiyrittäjä sekä kunnanvaltuuston 2. varapuheenjohtaja sitoutumattomalta Kotikunta-listalta Asikkalassa. Kannatan lähidemokratiaa ja puolustan kuntalaisten oikeutta saada kattavat lähipalvelut omasta kunnasta. Asiat pitää hoitaa asioina, ei poliittisena pelinä.

Koulutus

HTM (kunta-ala, pro gradu "Kuntien yhdistymisen vaikutukset"), eMBA (kehittämistehtävä "Tehostetun palveluasumisen kustannus, henkilöstömitoitus ja omaistyytyväisyys"), HHJ-PJ, laillistettu hieroja, uinninvalvoja ja suuri määrä erilaisia lisä- ja täydennyskoulutuksia, kuten maanpuolustus -ja pelastuskurssit.

Valmistuin juuri työn ohessa laillistetuksi hierojaksi, urheiluhierojakurssi on vielä kesken ja aloitin juuri oikeustieteen opinnot.

Työura

Kesätyöntekijä, kunnallisharjoittelija, vs. kunnansihteeri, va. hallintojohtaja, kaupunginsihteeri, kunnanjohtaja (2 eri kunnassa yhteensä 12 vuotta).

Nykyisin yrittäjä (kunta-alan asiantuntija, uimahalli/kahvio, hieronta, palvelujen- ja tuotteiden myynti, osakesijoittaminen).

Luottamus- ja vapaaehtoistoiminta (lihavoituna yhä jatkuvat) 

Kunnanvaltuuston 2. varapuheenjohtaja 2021-, kunnanhallituksen puheenjohtaja (2017-2019), useiden kunnallisten yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja (2006-2016). Hämeen Sitoutumattomat ry:n puheenjohtaja 2021-.

Asikkalan Raikas ry:n ja sen yleisurheilujaoston puheenjohtaja, Moniottelujen Tuki ry:n puheenjohtaja, Etelä-Savon Yleisurheilun sihteeri, Lahden seudun Yleisurheilun sihteeri ja puheenjohtaja (puheenjohtajana 10 vuotta), Suomen Urheiluliiton liittovaltuutettu, Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilun hallituksen jäsen. Lisäksi monenlaista urheiluseuratoimintaa ilman virallista titteliä, kuten valmennus, talkoot ja varainhankinta sekä kansainvälisten yleisurheilukilpailujen johtaja 10 vuotta.

Harrastukset

Historia, lukeminen, strategiapelit, yhteiskunnallisten asioiden seuraaminen, elokuvat, liikunta (lenkkeily, hiihto, uinti, kuntosali, laskettelu), vaellus ja yleisurheiluvalmennus.